Jump to content

från w.8.1 till w.8


margrehte

Recommended Posts

Bestämde mig för nyinstallation av w.8 innan uppgradering till w.8.1,sket sig med w.8.1 och för att börja om så fick jag rycka strömkabel + batteriet.I med w.8 skiva och skrev in w.8 produktnyckel,döm om min förvåning när jag sen såg att produktnyckeln som var aktiverad var för w.8.1,emedan det står att jag kör w.8 pro.

I loggboken ser jag problem med produktaktivering.Fråga: Om jag behöver återställa med w.8 skiva,skall jag då skriva in w.8.1`s produktnyckel ?.

En del grejer är kvar från w.8.1 så är tveksam att försöka installera w.8.1 igen, skall jag göra ett försök ?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hej ! Känns så läskigt att vara på egen hand med datorproblem,hjälper lite att bara skriva fråga här.Jag har nu installerat w.8.1  igen,förstår nu att det inte är en produktnyckel till w.8.1..Ny fråga:I nyinstallerat vista så kunde man direkt installera sp 1+ sp 2 som man hade på usb,utan att ha windows update aktiverat.Går det installera w.8.1 utan w.update aktiverat ? frågar eftersom att alla uppdateringar försvann från w.update.  

Link to comment
Share on other sites

Hej Cecilia. Jag har ju dessa ständiga frysningar av dator`n och till slut blir det för många fel i systemet,enda som återstår är nyinstallation.Ja jag installerade w.8.1 tidigt i morse och allt funkade bra med programinstallationer tills för några minuter sen,jag öppnade nyinstallerade chrome och loggade in varvid datorn frös/stendog.Fråga ? kan jag använda "slimdriver" (anpassad för w.8.1)

för att uppdatera drivrutiner ? 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hej!

Har du kollat upp att RAM-minnen och hårddisk är hela samt att datorn inte överhettar?

Gällande Slimdriver har jag ingen aning eftersom jag alltid hämtar drivrutiner hos tillverkaren. Jag har ju sett forumtrådar där andra har fått in helt fel drivrutiner efter att ha använt den typen av program.

Link to comment
Share on other sites

Hade inne den för reparation och efter det så frös den bara vid surf, har en lenevo thinkpad 6 Gb-minne (w.7) och aldrig haft problem med den.Stationära har 4 Gb minne och gissar att det är problemet.Försökt flera ggr installera drivrutiner manuellt, ja gärna säger update till nya drivrutiner som installeras ok. Sen fortsätter w.update med dom gamla drivisarna.Jag skippar slimdrive då.Tack för hjälpen Cecilia. 

Link to comment
Share on other sites

En dator ska inte frysa för att den har 4 GB RAM och man surfar.

 

Försökt flera ggr installera drivrutiner manuellt, ja gärna säger update till nya drivrutiner som installeras ok. Sen fortsätter w.update med dom gamla drivisarna.

Ledsen, men jag är inte säker på att jag förstår.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...