Djurhagen

Medlem
 • Innehållsantal

  55
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Djurhagen

 • Rank

 • Födelsedag 1938-10-29

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Viktig säkerhetsuppdatering till Windows 10

  Den artikel som Hanseg pekar på beskriver just vad jag råkade ut för. Det gick dock att rätta till som jag beskrev i mitt tidigare inlägg.(Med tid och irritation) Uppdateringen ligger dock på lur och väntar på nästa omstart. (Har klarat mig hittills genom att endast stänga av datorn.)
 2. Viktig säkerhetsuppdatering till Windows 10

  Problemet är att alla prackas på uppdateringen (även AMD-datorer).
 3. Viktig säkerhetsuppdatering till Windows 10

  Jag har också problem med här uppdateringen. Har 2 datorer. Den ena har en intelprocessor, där gick uppdateringen normalt. Den andra, en HP-laptop Pavilion dv7 har en AMD.processor. Där laddas uppdateringen ner och installeras, vid begärd omstart sker först allt normalt. Därefter avstannar återstarten när windowsloggan visar sig. Efter ett par "hårda" omstarter sker först en automatisk reparation som avslutas med en ny omstart. Vid denna uppstart meddelas att uppdateringen misslyckats och ångras. Därefter fortsätter starten normalt. Ovanstående procedur har hittills upprepats fem gånger. Har kunnat se på olika internetsidor att fenomenet har drabbat flera användare. Enligt uppgift skall denna uppdatering endast beröra intelprocessorer. Har inte sett någon lösning på problemet.
 4. Windows update 1709

  Prova detta: gå in på https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10 och klicka på knappen "Ladda ned Verktyget nu" En liten fil laddas ner(MediaCreationTool.exe). Öppna filen: Efter att du godkänt villkoren väljer du Skapa installationsmedia i nästa ruta. klicka nästa. I nästa fönster kan du bara välja nästa utan ändring. Därefter har du val mellan USB eller ISO-fil(DVD) (Jag rekommenderar USB). Se till att du har ett USB-minne på minst 8GB anslutet och klicka nästa. Markera USB-minnet och klicka nästa. En liten varning, om fler enheter visas se till att du väljer rätt. Installationsprogrammet laddas ner och skrivs till USB-minnet. När allt är klart öppnar du filen setup.exe på USB-stickan. Följ anvisningarna. Om du vill ladda ner uppdateringarna nu eller senare väljer du själv. Hoppas att det funkar bättre nu! Lycka till! BERTIL
 5. Här finns en del beskrivningar på att rensa bort programmet och medföljande otyg. https://malwaretips.com/blogs/remove-zp1-zeroredirect5-com/
 6. Om du installerar från USB välj den här adressen i stället: https://www.microsoft.com/software-download/windows10 Välj sedan ladda ner verktyget nu. Sätt i ett USB-minne och kör sedan den nedladdade filen. När allt är klart har du ett USB-minne att installera windows ifrån. Lycka till!
 7. hur säkerhetskopierar jag W8.1

  Ett annat exempel på image program är "Aomei backupper" http://www.backup-utility.com/free-backup-software.html Standard/gratisverisionen räcker långt.