Gå till innehåll

InternetExplorer 8 RC1 på måndag?


e-son

Recommended Posts

Vad innebär det för oss som kör Windows 7 beta 7000? Ska/kan vi uppdatera eller är den IE8 som följer med samma som RC1?

Du kommer inte att kunna uppdatera till RC1 på måndag i alla fall! Det blir till att vänta, tills MS skickar ut en uppdateringe via MS update eller tills dom släpper W7 RC

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Gäst yassin_2999

En fråga...

Måste man avinstallera Beta 2 versionen innan man installerar RC1 eller räcker det med en över installation??

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Men varför släpps den aldrig till 64 bitars vista??

Samma grej här med adobe reader, har även problem med flashplayer tillsammans med Advanced windows care fullversion när awc har skannat får jag tillåta på webläsaren att köra det igen. Kanske det löser sig i rc1:an

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

IE8 RC kommer inte att kunna köras på Windows 7 och det kommer ingen uppdatering.

Men vad händer om man installerar Vista versionen på W7?

Eller det finns någon spärr så att detta inte går?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Har ni hört om läsaren på http://Channel9.msdn.com?

Det hela är ett stort skämt måste jag säga, dom sitter och bortförklarar prestanda och standarder som om det vore självklarheter:

"Hur är prestandan i läsaren?"

"Prestanda för datorn är inte viktigt eftersom vanliga användare inte kör script hela dagen, det handlar om att ha en bra prestanda till användaren dvs låta den göra smarta och snabba saker såsom översättning av ord"

- Dom svarar ju inte på frågan utan bortförklarar sig bara.

"Hur följer ni standarder?"

"Vi kunde följt standarderna men det är för många sidor att läsa, desutom gör det inget om vissa texter överlappar varandra lite ibland och dom flesta sidorna fungerar ändå"

- Finns det standarder ska man förfan följa dom! Jämför med laget bakom Visual Studio, här följer man standarder till 100%. Sicken skitläsare måste jag säga.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hade inte tid att kolla på riktigt hela filmen men håller med dig al6, det var mycket sktisnack framförallt kring standarder. Att det inte var så noga bara upplevelsen hos användaren var "ok" typ. Upplevelsen kan de ju ta o skita fullständigt i och se till att följa standarderna stenhårt istället så löser det sig själv. Är det något som inte ser bra "ok" ut hos användaren då så är det webbutvecklarens fel och hans uppgift att fixa sidan. Så jäkla enkelt är det.

Riktigt kul när de sa att webbutvecklare inte ska behöva göra en massa tricks för att det skulle funka på en webläsare och en massa andra tricks för en annan webbläsare. Vilken värld har de levt i de senaste 10 åren? Vilka andra webläsare syftar de på? Det är för fasen bara IE man behöver fulfixa! Jag hade hoppats att IE8 skulle vara slutet på sådant men efter att ha sett det där känns det inte så realistiskt.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Exakt, en hemsida ska ju vara helt portabel över alla läsare. Standarder fixar ju detta, dock måste man ju faktiskt ta sig tid åt att följa dem. Tycker IE är ren skräp nu efter att ha lyssnat på utvecklarnas malliga skitsnack. Riktigt sämst.

Detta visar ju hur blandad kunskapen är hos Microsoft; vissa team dom har gör helt otroligt bra saker medan andra inte ens kan göra en fungerande webbläsare. Därför tycker jag även att man inte kan säga att man gillar / ogillar Microsoft, man måste nog specificera vilka team man gillar och inte gillar, tex gör grabbarna som sysslar med Visual Studio ett så fruktansvärt bra jobb (förmodligen bäst i världen).

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Delta i dialogen

Du kan skriva svaret nu och registrera dig senare, Om du har ett konto, logga in nu för att svara på inlägget.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...